Vermiste vrouw uit Born dood gevonden

GnAgn, Freeflyer, Krujer en Masamune hadden ons via de nieuws-submit te melden:

In de Maas bij Grevenbicht is vanmiddag het stoffelijk overschot van de sinds afgelopen vrijdag vermiste 18-jarige Jeanny Wagemans uit Born gevonden. Wagemans werd op vrijdagavond om zeven uur voor het laatst gezien, toen ze met de fiets het huis van haar ouders in Born verliet, op weg naar een vriendin, eveneens woonachtig in Born.

De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen, zo heeft de politie laten weten. Hier werd eerder al rekening mee gehouden, omdat bij een zoekactie bij de plas Elba, in de buurt van de Maas, de kleren van de vrouw werden gevonden.

Leden van de mobiele eenheid (ME) begonnen vanmiddag aan een grote zoekactie. Na enkele uren werd het ontzielde lichaam tussen het grind aan de Maasoever in de buurt van de Heuvelstraat en de Batstraat aangetroffen.

Gisteren heeft de politie twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee jongemannen van 17 en 19 jaar, respectievelijk afkomstig uit Grevenbicht en Born. Over de relatie tussen de aangehouden mannen en Wagemans wilde de politie niets zeggen. Verschillende media berichtten echter dat ťťn van de verdachten de ex-vriend van Wagemans is. Er zouden inmiddels huiszoekingen in de huizen van de verdachten zijn gedaan.


Jeanny Wagemans