Anna Nicole shockeert Amerikaanse tv-kijkers

Icoon Showbiz nieuwsVoormalig playmate Anna Nicole Smith heeft in een live-televisieprogramma Amerikaanse tv-kijkers geshockeerd door haar borsten te betasten. De rondborstige babe was dinsdag in een talkshow om haar nieuwe kledinglijn te promoten. Toen het gesprek kwam op het recente gewichtsverlies van Smith, stelde presentatrice Star Jones een vraag over de beroemde voorgevel.

"Anna Nicole, ik moet je dit zeggen, en ik zou in geen miljoen jaren commentaar leveren op de boezem van een vrouw, maar jij hebt zeker weten de grootste borsten die ooit naast mij hebben gezeten! Je bent zo'n klein vrouwtje, dat ik maar blijf denken: Heeft zij niet gigantisch veel pijn?", floepte Jones eruit. Mede-presentator Joy Behar vervolgde ongegeneerd met de vraag "Zijn ze wel echt?". Nadat Anna Nicole had laten weten dat haar borstpartij voor een belangrijk deel gekocht was, begon ze haar weelderige bezit te kneden en te bewegen.

De geschokken presentatoren wisten niet waar ze het zoeken moesten. "Okay Anna Nicole, je hoeft ze niet te betasten! Zo is het genoeg!", voegde Jones het Texaanse model snel toe.

Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smith