Britney niet welkom op Madonna's bruiloft

Britney Spears zal niet als gast aanwezig zijn op Madonna's bruiloft, omdat de 42-jarige superster bang is dat Britney alle aandacht naar zich toe zal trekken.
Oscar-winnares Gwyneth Paltrow zal optreden als bruidsmeisje voor Madonna en acteur Vinnie Jones (Lock, Stock And Two Smoking Barrels) wordt de getuige voor Guy Ritchie. Andere celebrities zijn Sting, Paul McCartney en Brad Pitt.

Maar er is dus geen plek voor de 19-jarige Britney die er alles aan gedaan heeft om een uitnodiging te bemachtigen. Een bron wist te melden: "Britney heeft haar hele netwerk ingezet om aan een kaartje te komen, maar het mocht niet baten. Madonna kan het zich niet veroorloven dat ze de media-aandacht moet delen met iemand anders".

Ondertussen is Madonnna volgens ingewijden al een tijdje bezig met haar bruiloftskleding en staat ze op het punt een definitieve beslissing te maken over haar schoeisel. Zoals we van de Material Girl mogen verwachten betreft het hier niet een doorsnee keuze. Tijdens de bruiloft zal Madonna namelijk een paar met diamanten ingelegde cowboylaarzen gaan dragen!

De cowboylaarzen, die een belangrijk onderdeel vormen van Madonna’s nieuwe ‘Wild West imago’ zijn ontworpen door Stella McCartney, de dochter van Paul McCartney.