Geen 'Now or Never' in Amerika

Er is een vrij grote kans dat de Amerikaanse variant van 'Now Or Never' nooit op de Amerikaanse zender Fox te zien zal zijn. Het spelprogramma dat in Nederland voor Veronica werd uitgezonden, en inmiddels in een fake-versie door SBS 6 wordt uitgezonden als 'Now Or Never-Land', zou in Amerika door Jerry Springer gepresenteerd worden. Enkele maanden geleden bestelde de omroep 'Now Or Never' bij de Nederlandse producent Endemol. In deze show spelen doorsnee 'Yankees' de hoofdrol die tijdens de uitzending geconfronteerd worden met hun grootste angsten. Terwijl de productie al afgerond is, gaan er steeds meer geruchten de ronde dat de uitzending nooit op primetime op Fox te zien zal zijn.

De reden hiervoor: het nieuwe hoofd van de omroep, Sandy Grushow, maakte duidelijk dat het gedaan is met de shockerende uitzendingen op Fox. Ondanks het feit dat 'Now Or Never' behoorlijk meevalt ten opzichte van andere programma's die door Fox uitgezonden werden, heeft de Jerry Springer-factor de kansen van het programma behoorlijk doen dalen. Volgens insiders zal de show misschien tijdens de zomer een plaatsje krijgen in het schema, maar zelfs dat is nog helemaal niet zeker.

Nou...guttegut...zulk een schokkerend iets als Now or Never kan natuurlijk niet op de Amerikaanse TV! Stel je voor dat de 'kids' het zouden zien. Hypocrieten
Submitter:  Bron: www.medianed.com