Bunga bunga feestjes in het Witte Huis

Vandaag wordt Trump ingehuldigd als president van de Verenigde Staten. 3 Doors Down treedt daarbij op. Ik heb het altijd al een kutband gevonden, maar het is logisch, want Trump ziet zichzelf zeer zeker als Superman. Hoe zal het straks gaan als hij in het Witte Huis zit?

Ik kan me voorstellen dat het een wilde tijd wordt. Ik vind Trump toch een beetje op Berlusconi lijken. Een ouwe rijke schuinsmarcheerder. Beide zijn niet vies van louche zaakjes. Berlusconi is veroordeeld voor belastingfraude en Trump is in Mexico beschuldigd van belastingfraude en het is natuurlijk een lachertje dat hij zijn zaken nu door zijn zoons mag laten beheren en dat er dan geen belangenverstrengeling zou zijn. Het zijn beide populisten. Wie denkt dat populisme iets van de laatste jaren is, heeft het mis. Silvio was een rasechte populist en heeft het twintig jaar vol kunnen houden. De Italianen lagen dus ver voor op de Amerikanen, wat dat betreft.

Berlusconi en Trump lijken echter nog het meeste op elkaar vanwege hun belangstelling voor het vrouwelijk schoon. Gaan we straks net zoveel schandalen krijgen van de familie Trump als van Berlusconi? Oké, Bill Clinton hield ook wel van de vrouwtjes, maar dat is kinderspel vergeleken bij Donald J.

Krijgen we straks bunga bunga feestjes in het Witte Huis? Het zou me niets verbazen en het zou me ook niet verbazen als Silvio Berlusconi daarbij uitgenodigd wordt en dan een paar van die heerlijk hete ‘pizza’s diabolo’ meeneemt voor de lekkere trek. Schaars geklede vrouwtjes die graag aan een paal hangen en die makkelijk bij hun pussy te grabben zijn.

Ik zie het al voor me. Het wordt straks één grote orgie daar. Trump huurt een paar zwarte snollen in en laat die squirten in de Oval Office. Ik denk niet dat zijn staf mee mag doen. Ja, wel zijn eigen staf, maar niet al die ouwe lullen die hij heeft benoemd. Die zijn ook al zo oud dat ze hem vast niet meer overeind krijgen. Nee, het worden speciaal uitgenodigde feestgangers.

Ik denk wel dat vriendje Poetin daar zijn borst bloot mag maken en zeker niet nat. Ook in dat opzicht lijken Trump en Berlusconi op elkaar, want die ouwe Silvio vond Poetin ook al geweldig als leider. En Poetin houdt ook wel van poesjes die spinnen. Het zijn alle drie macho’s die wel wat centjes over hebben voor vrouwen die niet al te veel om het mooie lijf hebben. Silvio vond het zelfs niet erg als de vruchten nog niet rijp genoeg waren om te plukken en at ze gewoon al terwijl ze nog groen waren. Ook Vladimir is populair bij de groene blaadjes. Een studente heeft tijdens de verkiezingstijd in Rusland al eens in de straten van Moskou voor hem haar topje aan flarden getrokken en andere meisjes aangemoedigd hetzelfde te doen. Uiteraard had Vladimir haar daar zelf neergezet. Ze had de leuze: ik scheur voor Poetin en Vladimir vond haar scheur prima.

Ik zie ze al bij het zwembad zitten met z’n drietjes. Lekker met een Zombie cocktail en een dozijn bikinigirls. Mag dat wel van Melania? Natuurlijk. Ze heeft op de omslag van zo’n beetje alle vooraanstaande modebladen gestaan. Dan doe je echt niet moeilijk over een paar zwembadgroupies.

Ook over zijn dochter hoeft Donald J. zich geen zorgen te maken. Ivanka is te oud voor Silvio en Vladimir en ook zij heeft al op de omslag van diverse tijdschriften gestaan. Maar ze zal wel gewoon thuis blijven bij haar man en kinderen, want ze lijkt meer op haar moeder dan op haar vader en haar moeder was niet Melania. Dat was Ivana, een voormalig Olympisch skiester. Die hield er helemaal niet van dat haar man vreemd ging. Daarom is ze ook van hem gescheiden. Je hoort wel aan de namen van de beide echtgenotes van Trump; hij heeft een hekel aan immigranten, behalve als ze lekker tieten hebben.

Er komen dus zeer waarschijnlijk  bunga bunga feestjes in het Witte Huis en van mij mag het. Van seks komt in ieder geval geen oorlog. Laat die drie narcisten maar lekker met hun bunga bunga meisjes dollen. Donald J. en Vladimir kunnen nou eenmaal wat mij betreft beter hun kruisraketten daarin afschieten dan dat ze dat op ons doen.