Buitenseks moet met de billen bloot

'Gadverdamme, Aloysius. Wat is dit voor troep? Het kleeft aan mijn voet.' Teutje keek met een vies gezicht naar haar voet. Aloysius, net bezig met het uittrekken van zijn broek, viel bijna om van schrik door het vloeken van zijn vrouw. Toen zijn broek helemaal uit was, nam hij een kijkje bij de voet van Teutje. Een vieze, slijmerige oplossing kleefde aan de zijkant van de voet. Niet ver van die voet zag hij een busje liggen. Hij raapte het op. Het was leeg. 'Eroglide.' las hij hardop. 'Geen idee wat dat is.' Teutje was alweer overeind en had haar kleren aangetrokken. 'Als je maar weet dat ik hier echt niet ga liggen neuken.' Met grote passen liep ze de open plek tussen de bosjes uit. Aloysius struikelde voorover toen hij in de haast zijn broek weer aantrok om achter zijn vrouw aan te gaan.

De Kreukeltjes waren sinds zeer kort helemaal in voor buitenseks. Net als veel andere Nederlanders. Bedden, banken, stoelen en het aanrecht, dat alles is tegenwoordig uit de mode. Lekker buiten in de vrije natuur is veel spannender.
Teutje was op het idee gekomen nadat de parenclub was mislukt. Een paar maanden geleden waren Teutje en Aloysius begonnen om hun seksleven een beetje op te vijzelen, want de klad zat er behoorlijk in de laatste jaren. Ze waren naar een seksuoloog gegaan en die had hen aangeraden om wat meer afwisseling aan te brengen in het seksleven. Hij had partnerruil genoemd om eens te proberen en had hen gewezen op de Kamasutrabeurs. Van beurzen hielden ze echter niet zo, dus dan maar eens naar de parenclub. Een beetje onwennig waren ze wel geweest, maar ze hadden al snel contact met een ander stel van hun leeftijd. Die hadden duidelijk meer ervaring. Ze vroegen aan de Kreukeltjes of ze zin hadden in lekker swingen en toen had Aloysius geantwoord dat ze geen van beiden dansten. De anderen hadden er hard om moeten lachen en hadden daarna uitgelegd wat ermee werd bedoeld. Teutje was met Rob meegegaan en Aloysius met Eva. Teutje en Rob waren naar een rustige ruimte gegaan en daar hadden ze van de seks genoten. Dat wil zeggen: Rob had genoten en Teutje was een beetje zenuwachtig geweest. Ze had ook maar gedaan of ze een orgasme kreeg. Eigenlijk had ze liever gewoon met Aloysius daar gelegen. Misschien was dat wel de opzet geweest van de therapeut. Toen Rob had gevraagd of ze zin had om nog even een lekkere jacuzzi te pakken en zij geantwoord had dat ze al genoeg had gedronken, was de maat vol geweest. Rob had haar zo hard uitgelachen dat ze in huilen was uitgebarsten. Gelukkig vond Aloysius het ook niets. En na lang discussiëren en op internet zoeken was buitenseks uit de bus gekomen. Dit was de eerste keer dat ze dat probeerden en meteen dreigde het weer te stranden.

Gelukkig was er vlakbij dit parkje een naaktstrandje met daarachter veel bosjes. Teutje stelde voor om eerst maar naar dat strand te gaan en daarna gewoon bloot de bosjes op te zoeken. Dat strand was juist daarom aanbevolen op internet. Er waren veel gelegenheden om lekker te seksen zonder dat de naaktrecreanten het in de gaten hadden.
Toen de twee uiteindelijk de kleren in het rugzakje hadden gedaan en nog alleen een tasje met een portemonnee en een mobieltje om de schouders droegen, slopen ze zo onopvallend mogelijk de bosjes achter het naaktstrand in. Iets verderop zagen ze vrij dicht struikgewas, waar zo te zien een open plek tussen was. Ze stapten er meteen op af. Maar net toen ze zich een weg door het struikgewas wilden banen, hoorden ze een hese mannenstem.
'Godverdomme! Tief op eikels!' Teutje keek nog eens goed en inderdaad, er lagen twee mannen lepeltje lepeltje. Dan maar verderop. Er waren nog veel meer struiken die wel geschikt leken.

Even later hadden ze een goede plek gevonden die wel leeg was. Teutje had nu ontzettend veel zin. Die naakte mannen hadden haar toch wel wat opgewonden. Ze ging meteen languit liggen, om net zo snel gillend overeind te komen. 'Kut, er prikt iets in mijn kont!' schreeuwde ze. Aloysius ging natuurlijk meteen bezorgd op onderzoek. 'Je bent in de distels gaan zitten, Teutje. Ik zal even alles verwijderen. Maar hier kan het ook niet, hoor. Er zijn ook allemaal brandnetels.'

Nadat Teutje weer een zacht kontje had, gingen de twee verder zoeken. Na tien minuten vonden ze een geschikt plekje. Het was wel wat open, maar het gras achter de bosjes was vrij van brandnetels, distels en homo's en redelijk ver van het naaktstrand af. Als er geen mensen deze kant op zouden komen, zouden ze niet te zien zijn. Ze gingen dus samen in het gras liggen. Aloysius begon Teutje te kussen. Eerst haar mond, dan haar hals, haar borsten en haar navel. Langzaam ging hij met zijn mond naar beneden. Teutje vond het heerlijk en sloot haar ogen. Ze wachtte op de dingen die zouden komen. En even later voelde ze zijn tong op haar heerlijke plekje. Ze genoot ervan. Zo lekker had Aloysius het nog nooit gedaan. Wat een heerlijk ruwe tong en wat was hij groot. Groot? Teutje opende geschrokken haar ogen. Ze zag Aloysius op een paar meter afstand staan en tussen haar benen zag ze de lelijke kop van een schaap. 'Bèèèèh,' zei het schaap en het leek wel of het lachte.
'Godverdomme, Aloysius. Kon je niet even waarschuwen? Lul. Lafaard. Je bent toch niet bang voor een schaap?' Maar Aloysius wees naar een plek achter het schaap. Teutje kwam overeind en schrok. Er stond iets verderop een hele kudde schapen te wachten achter dat ene schaap.
Op weg naar huis zei Aloysius ineens: 'Shit.' Teutje sputterde meteen tegen dat ze gelukkig van de shit bespaard was gebleven, maar dat bedoelde haar man niet.
'Nu herinner ik me ineens dat ik er iets over had gelezen. Er zijn veel naaktstrandjes in Nederland waar men overlast heeft van homo's en hetero's die de omgeving van het strand als ontmoetingsplek gebruiken en daar allerlei rotzooi achterlaten en met elkaar seksen terwijl wandelaars en fietsers het gewoon kunnen zien. Gemeenten gaan nu van alles doen om dat rotzooien in de omgeving onmogelijk te maken. Ze planten distels en brandnetels en sturen er kuddes schapen op af.´
'Daarom konden we niet ergens lekker vrijen.´ Teutje had het door. ´Ze kunnen trouwens nog beter nijlganzen inzetten dan schapen. Die schijten zo veel dat je er echt niet kunt gaan liggen.´ Aloysius moest lachen om het idee van zijn vrouw.
´Ik geloof zelfs dat de gemeente Amsterdam niet alleen schapen wil inzetten, maar ook Marokkanen. Als dat dan maar niet tegelijkertijd gebeurt.´ Grapte hij.