FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 22 september 2024

Man springt in water nadat hij door omstanders wordt betrapt op autodiefstal

Bij de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam is een persoon in het water gesprongen, nadat omstanders zagen dat hij probeerde in te breken bij een geparkeerde auto. "Toen de man werd aangesproken door de omstanders, is hij op deze manier gevlucht. De brandweer en politie hebben hem uit het water gehaald", vertelt een woordvoerder van de politie aan AT5. 

De melding van de persoon in het water kwam rond 21.30 uur bij de politie terecht, nadat omstanders de man op heterdaad betrapten op autodiefstal. De man besloot te vluchten door het water aan de Weespertrekvaart in te springen. Politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen, maar deze landde niet.

De man was nadat hij uit het water werd gehaald aanspreekbaar, maar werd wel door de ambulance nagekeken. "De verwachting is dat hij wordt aangehouden en mee moet naar het bureau. Daar zal hij dan verder verhoord gaan worden", aldus de woordvoerder. Het is niet duidelijk of de man iets buit heeft gemaakt. 

Zullen we tongen?

Ik stel me zo voor dat ongeveer met het stellen van die vraag dit 'koor' ooit is begonnen.

We zien en horen hier namelijk een Oostenrijks tongenkoor tijdens een optreden in 1982. Afkomstig uit Tirol, deden deze tongende mannen een dappere poging om middels het heen en weer flipperen van hun tong, dit oude Russische lied, Moscow Nights, ten gehore te brengen. Aan de gelaatsuitdrukking te zien namen deze Tirolers hun optreden uitermate serieus.

Fun met Funda #307: alsof de tijd stil heeft gestaan

Deze editie reizen we af naar Enschede waar we een woning treffen waar je een heleboel geld en moeite in zou kunnen stoppen om deze naar de hedendaagse standaarden te brengen. Je ziet of de foto's dan ook een sterk gedateerd huisje, met zo ongeveer niets moderns.

Of je waardeert de museumwaardige kwaliteit van deze echte, originele jaren '70 woning. Ontworpen door de bekende Enschedese architect Nico Zantinge, is de zitkuil het enige typisch jaren '70 ding dat hier echt ontbreekt. Kijk naar de kleuren en de tegeltjes in badkamer en keuken en zelfs oranje gordijnen op de slaapkamer. Veel karakteristieker vind je het niet meer.

Deze leuke, kleine hoekwoning aan de Schietbaanweg is te koop voor slechts €275k. Dus wat te doen slopen of lekker knus laten zoals het is?

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1392
special
VrijMiBabes #228 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1391
special
Agatha All Along: allemaal mee met de heksen op de Witches' Road
special
Random Pics van de Dag #1389
special
Random Pics van de Dag #1388
©FOK.nl e.a.