FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 15 november 2000

Britney toch niet in 'Buffy'

Teen Queen Britney Spears zal toch geen rol spelen in een aflevering van 'Buffy the Vampire Slayer'. Dit heeft woordvoerder van de serie, Marti Noxon, verklaard.
Er waren plannen om Britney mee te laten spelen, maar omdat haar drukke werkschema dat niet toeliet werden de voornemens afgeblazen.

De aflevering gaat nog steeds door maar dan met iemand anders in de rol die voor Britney was bestemd. Het enige dat Britney - onder voorbehoud - kon toezeggen was dat ze ooit nog een verrassingsrolletje zou spelen.

Volgens een van haar woordvoerders is de zangeres dol op de serie maar heeft ze gewoonweg geen tijd om te acteren.

Politiekorps in de cel

De Braziliaanse stad Dionisio moet het sinds maandag zonder politie stellen. Een rechter bepaalde dat het zeskoppige politiekorps in preventieve hechtenis moest worden genomen.

De agenten hebben buitensporig veel geweld gebruikt bij de arrestatie van een rentenier die wegens een klein delict werd gezocht, oordeelde de rechter.

De officier van justitie kon zich in principe vinden in de beslissing van de rechter, maar meende dat het 12.000 inwoners tellende stadje zonder politie groot gevaar loopt. Het aantal bankovervallen en inbraken zou sinds maandag al explosief zijn toegenomen.

Helikoptervlucht lokt kopers flat!

The Raver had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een helikopter wordt dit weekeinde ingezet om potentiële kopers van een appartement in woontoren Westpoint in Tilburg over de streep te trekken. Zaterdag en zondag van 11.00 tot 15.00 uur worden telkens vier mensen met de wentelwiek op de bouwlocatie naar een hoogte van 135 meter gebracht, zodat ze vast aan het uitzicht kunnen wennen.


Er zit wel een 'maar' aan de vlucht; alleen mensen een optiecontract hebben ondertekend op een van 156 appartementen mogen naar boven. "Als we iedereen toelaten wordt het onbetaalbaar", zegt woordvoerder M. Dekkers. 'Westpoint', op de hoek van de Ringbaan-West met de Hart van Brabantlaan, wordt met 135 meter 's lands hoogste woontoren.

De ontwikkelaars Ballast Nedam en ABN-Amro Onroerend Goed hebben veel moeite moeten doen om toestemming te krijgen voor de helikoptervluchten. In een stedelijke omgeving worden strenge eisen gesteld. Zo mag enkel met een tweemotorig toestel worden gevlogen.
De helikoptervluchten worden uitgevoerd vanaf het grasveld tussen het CZ-kantoor en het politiebureau aan de Ringbaan-West. Het wordt een tijdelijke helihaven, compleet met paraatstaande brandweer. De vluchten duren telkens een minuut of vijf. "Ik ben ervan overtuigd dat het toestel af en aan zal vliegen", aldus Dekkers. In het huidige, te slopen, kantorencomplex Westpoint wordt een verkoop- en informatiepunt ingericht voor het prestigeproject.
Hoewel de ontwikkelaars geen exacte informatie willen geven over het aantal verkochte woningen, zijn het er voldoende om 15 januari met het project te starten. "Op dit moment lopen tientallen opties tegelijk, dus er is alle reden om te beginnen", zegt Dekkers. Sloopbedrijf Van Hees heeft mondeling de opdracht begin januari met de afbraak van het kantorencomplex Westpoint te starten

MP3.com betaalt Universal miljoenen

ReaLiSM had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De muziekaanbieder op internet MP3.com betaalt aan platenmaatschappij Universal een schadevergoeding van 137.000.000 piek vanwege de inbreuk op auteursrechten. Daarnaast is afgesproken dat Universal een aanzienlijk aantal opties op aandelen MP3.com koopt.

Universal stelt bovendien zijn gehele muziekcatalogus aan My.MP3.com ter beschikking. Via deze dienst kan de gebruiker digitaal muziek van internet opslaan en afspelen.

MP3.com verloor in april een rechtzaak tegen 5 platenmaatschappijen. Eerder trof de muzieksite al een schikking met Warner Music en BMG Entertainment.

Feyenoord kijken via WAP

Zuurtje had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De doorsnee Feyenoordsupporter heeft nog geen idee wat hem te wachten staat, maar als de plannen van dé Stadionclub werkelijkheid worden, krijgt de rood-witte fan als eerste in Nederland doelpunten van Feyenoord op zijn wap-telefoon te zien, ontvangt hij sms-berichten als de club scoort en kan hij vanuit de leunstoel thuis trainingen en persconferenties volgen. Bij live-uitzendingen van wedstrijden kan hij bovendien zelf bepalen wanneer hij herhalingen wil zien en kan hij tegelijkertijd op het beeld met vrienden 'chatten' over het wedstrijdverloop.

Zal fijn zijn als je ook tijdens de wedstrijd met de trainer kan communiceren.

Russische juwelen niet naar België

De "Onbekende schatten van Rusland" zullen niet bekend worden in België, omdat de Russische regering bang is dat de juwelen door een Zwitsers bedrijf zullen worden opgeëist als betaling voor opstaande schulden van Rusland.

Het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschiedenis meldde dat de Russen de uitleen van zo'n 1.600 juwelen, edelstenen en andere kunstobjecten uit een staatscollectie van Moskou hadden verboden, omdat de regering in België niet voldoende garanties kon geven dat de voorwerpen daadwerkelijk geretourneerd zouden worden.

Griffith kickt af

Melanie Griffith kickt in een ziekenhuis af van haar drugsverslaving. "Haar arts heeft haar doorverwezen naar het ziekenhuis om van de verslaving af te komen van medicatie die ze heeft ingenomen voor een nek-blessure", zo luidt de officiële verklaring .

Dit is niet de eerste afkick-sessie van de 43-jarige actrice, eerder vocht ze ook al tegen haar gebruik van drugs en alcohol.

Grootste glasvezelkabel ter wereld

De grootste glasvezelkabel ter wereld is vanochtend in gebruik genomen. Het 'Southern Cross'-netwerk verbindt Nieuw-Zeeland, Australië, Fiji en de VS. De capaciteit van de nieuwe kabel is 120 maal groter dan de vorige.

Het netwerk maakt snel 'FOK!ken' mogelijk in de staten van de Grote Oceaan. In juli vorig jaar werd begonnen met de aanleg van het kabelnetwerk, dat 1 meter diep in de zeebodem is ingegraven. Vijf jaar geleden werd de aanzet tot het project gegeven, omdat een explosie van de vraag naar internet werd verwacht.

Bush 300 stemmen voor

George Bush jr. heeft volgens de voorlopige officiële uitslagen in Florida een voorsprong van 300 stemmen op Al Gore. Dat heeft Katherine Harris, de minister van Binnenlandse Zaken van Florida, bekend gemaakt.

Alle kiesdistricten moesten gisteren om 17.00 uur lokale tijd de uitslagen van de presidentverkiezingen hebben ingeleverd. Bush 2.910.492 stemmen en Gore 2.910.192 stemmen gekregen in de 67 districten van Florida.

3 districten die bezig zijn met een handmatige hertelling of dit van plan zijn, moeten vanmiddag om 14.00 uur schriftelijk motiveren waarom de stemmen opnieuw worden geteld. Harris zal daarna beslissen of zij de nieuwe uitslagen zal accepteren.

Bij de uitslag van gisteren moeten de stemmen uit het buitenland nog worden opgeteld. Deze moeten uiterlijk vrijdagnacht binnen zijn willen ze nog worden meegeteld.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1231
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
©FOK.nl e.a.