FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 24 november 1999

De laatste Tomb Raider

Zowel de PC als PlayStation-versies van 'Tomb Raider 4: The Last Revelation' zijn af. Volgens maker Eidos is dit het laatste deel in de zeer succesvolle reeks. De verwachting is dat Tomb Raider 4 volgende maand bij ons te krijgen is. In de afgelopen 3 jaar hebben maar liefst 18 miljoen gamers het spel Tomb Raider gekocht; één van de meest succesvolle games ooit. TR 4 zal nòg mooier en nòg beter zijn, mede dankzij een nieuwe engine.

Voor diegene die niet tot Kerst kunnen wachten; hier kun de film 'The History of
Tombraider' downloaden (let op: 13,7 mb!) en hier kun je alvast wat screenshots zien van het nieuwe spel.

Hmm...best jammer dat Lara met de VUT gaat

Cyrille in duet met Gordon

Gisteravond waren zowel BB-Cyrille als Gordon te gast bij Marc Klein Essink in 'Heb ik dat?'. Daar bleek dat Gordon nogal onder de indruk was van Cyrille's zang-kwaliteiten en hij heeft haar daarom gevraagd of zij een duet met hem wil zingen in zijn kerstshow, die hij voor Veronica gaat maken. Presentator Marc K.E. vroeg Cyrille nog of er in het huis ook plekjes zijn waar je ongestoord je gang kan gaan. Volgens Cyrille is dat niet zo, "anders had zij ze wel ontdekt", zo zei ze.

Het moge duidelijk zijn dat Anouk morgenavond het BB-huis verlaat; ondertussen is op internet het filmpje van Anouk op de WC in slow-motion verschenen. Er is weinig te zien, maar voor de belangstellenden: hier kun je hem downloaden. Op diezelfde page zijn trouwens nog wel meer leuke dingen te vinden zoals bijvoorbeeld alle Big Brother strips/cartoons die de afgelopen weken zijn verschenen.

Platenmaatschappij geeft gratis muziek weg

Volgens de Volkskrant is er vanaf volgende maand op de website van de grootste onafhankelijke platenmaatschappij, Platinum Entertainment, veel gratis muziek te downloaden. Het is de bedoeling dat over een tijdje de gehele collectie online staat, en bereikbaar is voor iedereen. De muziek wordt aangeboden in MP3 en andere formaten.

De artiesten die de nummers hebben gemaakt krijgen geld voor de stukken die gedowned worden + aandelen in het bedrijf.
Het bedrijf hoopt hun verlies aan inkomsten te kunnen compenseren door reclame inkomsten en verkoop van cd’s.

BB opbrengsten huisraad naar goed doel

Eerder meldden we dat de de spullen uit het Big Brother huis geveild zouden gaan worden. Intussen hebben de eerste veilingen plaatsgevonden, door QXL.nl. De spullen brachten veel op: 3603 gulden voor het BB koffertje, een gesigneerde BB-CD bracht 475 gulden op en het kunstwerk van de derde weekopdracht bracht 666 () gulden op...
De totale opbrengst van de veilingen gaat naar Nationaal Fonds Kinderhulp.

Sluiting van de volgende ronde is 28 november. Tot dan toe kun je bieden op het BB bad- en beddengoed. Tussenstanden zijn te bekijken op QXL.nl. Verslik je niet, er worden de gekste bedragen geboden voor de meest onnozele spullen (omdat Bart erin gelegen heeft? Omdat Karin eraan gezeten heeft?).

Het is ook wel ff leuk om te laten weten of je zelf (familie, vrienden?) nog wat gekocht hebt (/ hebben) via deze veiling. Gebruik daarvoor ons forum.

Toegestane alcoholpromillage in het verkeer omlaag

In hetzelfde debat als deze nieuwspost, blijkt dat de meerderheid van de Tweede Kamer voorstander is van het omlaag brengen van het toegestane alcoholpromillage in het verkeer. Op het moment mag je nog sturen met een promillage van 0,5. Dat moet teruggeschroefd worden naar 0,2 promille, zo vinden vooral PvdA, D66, CDA en GroenLinks. (very good )

Voorlopig zal deze wijziging niet worden ingevoerd, er moeten eerst allerlei onderzoeken worden uitgevoerd of er dan daadwerkelijk minder ongelukken plaatsvinden.

AEK-Athene aanvoerder voor 24 wedstrijden geschorst

De aanvoeder van AEK-Athene, Michalis Kassapis (oh die ) ging vorige week de arbiter te lijf.
Nadat AEK het duel met 0-2 had verloren, mede door de arbiter, schopte hij de arbiter tegen zijn linkerscheenbeen en beledigde hem zwaar.
De tuchtcommissie deed snel een uitspraak: 15 duels schorsing voor het schoppen, acht voor het beledigen en 1'tje omdat hij zijn derde gele kaart tijdens de wedstrijd kreeg.

Hij kan de laatste 2 wedstrijden van het seizoen weer mee doen. Men verwacht dat hij naar het buitenland verkast waar de schorsing (voorlopig) nog niet geldt.
Ook moeten nog 2 andere spelers en 2 bestuursleden voorkomen. Een andere speler is al geschorst voor 4 duels. Bovendien moet AEK 7 thuiswedstrijden op andere terreinen afwerken.

Skaters worden fietsers

Netelenbos wil skaters gaan beschouwen als 'een soort fietsers'. Het schijnt zo te zijn dat er steeds meer conflicten ontstaan tussen fietsers en skaters

Verder is er naar aanleiding van de ongelukken in de IJ-tunnel laatst, gesproken over een helmplicht bij het skaten. Maar het werd min of meer gelijk weer van tafel geveegd, omdat het niet "in onze cultuur past. Schaatsen doe je ook niet met een helm op", aldus Netelenbos. (gelijk heeft ze )

Wegens vernedering land uitgezet

Een zakenman die in China was, is het land uitgezet nadat hij personeel van een restaurant denigrerend had behandeld.

De man was niet tevreden over het eten dat hij kreeg in een restaurant en hij dwong de serveerster om op haar knieën haar excuses aan te bieden voor het slechte maal. Het personeel van het restaurant werd daar zò boos over, dat ze de politie er bij haalde. Ondanks verontschuldigen van de Japanner was de politie onverbiddelijk en zetten zij de man China uit. Tevens werd zijn verblijfsvergunning ingetrokken en kan hij de komende 2 jaar China niet meer in. Het schijnt zo te zijn dat Chinezen nog steeds een hekel hebben aan Japanners vanwege de Tweede Wereldoorlog.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
©FOK.nl e.a.