FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 22 november 1999

RSI door telefoonseks

In Florida eist een 40-jarige werkneemster van een 'telefoonseksbedrijf' 30.000 dollar + 267 dollar per week omdat ze tijdens haar werk RSI (muisarm klachten) heeft opgelopen.
De vrouw kreeg opdracht van haar baas om de klanten zolang mogelijk aan de lijn te houden ($$). Om dit te kunnen bewerkstelligen, sprak en masturbeerde ze erg veel aan de telefoon. Doordat ze elke dag wel 7x aan het lijntje met zichzelf bezig was, kreeg ze last van muisarm klachten. Bepaalde zenuwen in haar handen moesten te lang onder een bepaalde druk staan.

De vrouw eist nu een schadevergoeding van haar werkgever, en wil een chirurgische ingreep laten plegen aan haar handen..

BB Willem - Fanclubdag

Dat Ruud erg populair is, weet iedereen. Maar nou is er ook al een Willem Fanclubdag op komst. Op zondag 28 november, vanaf 14.00 uur is er in Groningen onder andere een voetbaltoernooi van Willem’s voetbalteam.
De dag en fanclub van Willem is een initiatief van het OOG radio, een Groningse jongerenzender. Intussen zijn er al 1000 clubleden, en is het een van de grootste Big Brother fanclubs.

Voor meer informatie en aanmelding over de Fanclubdag, kijk op www.oogradio.nl

Nieuwe Bond-film kas-kraker in USA

De nieuwe James Bond film, "The world is not enough", lijkt een enorm succes te worden. In Amerika bracht de film in het eerste weekend al $37,2 miljoen (zo'n 74,5 miljoen piek) op. Dat is meer dan welke eerdere James Bond film dan ook. Deze 19e 007-film gaat dan ook dik over de $26,2 miljoen begin-weekend-score van Goldeneye (1995) heen.

Hoewel het het beste openingsweekend ooit voor filmmaatschappij MGM is, komt de film met deze notering op de 19e plaats van beste premiere-weekends ooit. Wel laat het dit weekend onder andere de nieuwe films van Johnny Depp en Pokemon ver achter zich.

Zoals de MGM distributie directeur al zegt: "Bond is bigger, better and healthier than ever."

De Bond-film komt binnenkort ook hier uit, misschien is het een idee als onze vrind Alex een recensie geeft? Ik heb in ieder geval heb ik van een vriend uit New York gehoord dat het een typische Bond-film is, maar wel weer een supergoeie!

Dat je het effe weet

Eerste miljonair bij Weekend Miljonairs

In de Amerikaans versie van Weekend Miljonairs, is er voor het eerst iemand vandoor gegaan met 1 miljoen dollar. Een 31-jarige man beantwoordde alle 15 vragen goed, en nog opmerkelijker was: hij wist alles zonder ook maar 1 hulplijn te gebruiken!

In Amerika heet het spel-programma "Who Wants te be a Millionaire". Het spel is oorspronkelijk afkomstig uit Groot-Britannië (waar het zo'n 18 miljoen kijkers trekt!) en wordt nu in 10 landen uitgezonden, overal met evenveel succes. In Nederland wordt het programma gedaan door Robert ten Brink op SBS6. Het hoogste bedrag dat er hier in Olanda is uitgegaan, is 250.000 gulden.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
©FOK.nl e.a.