FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 23 oktober 1999

Endemol's 'cheaters'

In Het Parool van zaterdag staat in een interview met Fons van Westerloo, directeur van SBS6 en NET5. Er staan een aantal intressante dingen in. Westerloo heeft het concept van Big Brother ook voor zijn neus gehad maar zag er toen niks in. (foutje... ) Ook zegt hij dat SBS6 een programma als Sex voor de Buch nooit zou uitzenden. De 'explotatie van zwakzinnigen' zoals hij het zelf noemt, gaat hem veel te ver.

Nu komt dat Cheaters. De interviewer zag waarschijnlijk op het kantoor van de grote baas een videoband liggen met de titel 'cheaters'. Hij/zij was zo slim om daar wat over te vragen. Cheaters is een programma idee van Endemol. Het principe is simpel maar wreed. Als je denk dat je man/vrouw/vriend/vriendin vreemd gaat kan je 'cheaters' bellen. Zijn volgen je geliefde met camera, in de poging de overspelige partner te betrappen. Uiteindelijk is het doel om Jerry Springer achtige praktijken te bereiken, een confrontatie tussen de betreffende personen.

Dit is natuurlijk 100% smakeloze TV. Bij Big Brother weten de deelnemers dat ze gefilmd worden, bij Cheaters zou dit niet het geval zijn. Fonsje weet dat dit meer kijkers zal trekken dat Big Brother, maar toch wil hij er niet aan beginnen. "Het zal binnenkort wel ergens anders te zien zijn" zei van Westerloo nog... Of hij hiermee bedoelt dat er al een andere commerciele omroep mee bezig is of dat hij denkt dat dat gaat gebeuren is niet helemaal duidelijk. Het zal mij niet verbazen als dit Veronica zou zijn...

Ferrari krijgt punten terug

Ferrari heeft de beroepszaak tegen de diskwalificatie van de rijders Michael Schumacher en Eddie Irvine in de Grote Prijs van Maleisië gewonnen. Dat heeft de internationale automobielfederatie FIA zaterdag bekendgemaakt. Beide rijders werden in Maleisië na afloop gediskwalificeerd,omdat hun wagens in strijd waren met de voorschriften.

Bij een controle was gebleken dat de windgeleidingspanelen achter de voorbanden een centimeter van de geoorloofde lijn afweken. Vijf experts besloten tijdens de beroepszaak in Parijs dat die overtreding de prestatie van de wagen niet had beïnvloed.

Na de diskwalificatie werd de Fin Mika Häkkinen, uitkomend voor McLaren, onder voorbehoud uitgeroepen tot wereldkampioen in de Formule 1. Door het terugdraaien van het besluit gaat Irvine, afgelopen zondag winnaar in Maleisië, nu aan kop met nog een race te gaan. Häkkinen volgt op vier punten.

Zo krijgen we nog een hele mooie race volgende week in Japan
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
©FOK.nl e.a.