Huh?! Xiaomi Scheerapparaat?

1101-1 (Foto: gbofficial)

Voor €6,58 haal je deze slimme Aqara deur sensor in huis die je dan kan verbinden met de Xiaomi gateway. Op die manier kan je het hele huis 'slim' maken. Automatisch de lampen aan als de deursensor wordt geactiveerd, of als je het raam dicht doet dat een ventilator aan gaat? Het kan allemaal. Belangrijk om even te weten is dat hij dus moet samenwerken met de Xiaomi gateway (22 euro) wat eigenlijk dan het brein is achter alle slimme toevoegingen. 

1101-2 (Foto: gbofficial)

Met de Alfawise SG tandenborstel haal je een voordelige elektrische sonische tandenborstel in huis met al drie opzetborsteltjes, voor maar €10,14. Zeker de moeite dus als je oude tandenborstel aan vervanging toe is. 

1101-3 (Foto: gbofficial)

Geen thermometer meer in je oor, maar makkelijk met infrarood de temperatuur opmeten. Dat kan met deze Xiaomi iHealth thermometer. Geen gekke poespas, maar gewoon 'meten is weten'. De prijs is er zeker naar want €21,14 is erg voordelig vergeleken met thermometers die je in Nederland kan kopen.

1101-4 (Foto: gbofficial)

Daar is hij dan hoor, het Xiaomi scheerapparaat. Uiteraard elektrisch, mobiel, degelijk gebouwd en via USB op te laden. Erg handig voor op reis, en met de accu die 30 dagen meegaat (3 minuten per dag gebruik) kom je heel ver. Top dus voor €32,99

De afsluiter dan van deze deals, de welbekende Xiaomi 360 graden IP camera. Bewegingsdetectie, nachtzicht, allemaal mogelijk. Met een resolutie van 1080P heb je haarscherpe beelden. Ideaal te gebruiken ter beveiliging van je huis, en nu eens met beelden dat je ook wat ziet. Met coupon GBNSB06 voor een actieprijs van €55,83.

Informatie
Dit artikel is opgesteld in samenwerking met GearBest. Meer informatie over GearBest en de verzending van aangeschafte producten kun je hier vinden. Deze pagina is in het Nederlands en GearBest geeft ook ondersteuning aan Nederlandse klanten.