Hoge korting bij Gearbest, met zelfs 2-cent deals

Gearbest heeft weer een vijftal mooie kortingen op een rij gezet, waarvan 2 producten die voor 2 cent gewoon op je deurmat vallen. Het gaat wel om beperkte oplages voor de centendeals (300 stuks) dus wees er snel bij. Check zeker de laatste deal, de Xiaomi wifi versterker van 2e generatie.

gearbestcent-1 (Foto: gbofficial)

Deze handige male to female HDMI-stekker is ideaal voor tv's en andere zaken waarbij je de kabel in een 90 graden hoek wil krijgen. En voor 2 cent is het eigenlijk de vraag waarom je erover na moet denken. Met coupon Adapter4K is hij hier te koop. (300 stuks beschikbaar)

gearbestcent-2 (Foto: gbofficial)

Weer zo'n mooie 2 cent deal voor dit stekkertje. Je kan hem aansluiten op een telefoon met Micro-USB aansluiting, en hebt vervolgens een USB-poort tot je beschikking. Kan handig zijn voor het kijken van films van usb sticks, of het gemakkelijk overzetten van bestanden. Met coupon ConvertNLSI is hij hier te koop. (300 stuks beschikbaar)

gearbestcent-3 (Foto: gbofficial)

Muisje te kort? Voor €0,99 heb je een nieuwe gaming muis. Verwacht natuurlijk niet te veel voor die euro, maar een extra muis kan nooit kwaad. Nog even van belang is dat deze muis 4000DPI heeft. Met coupon USBmouseNL voor €0,99 hier te koop.

gearbestcent-4 (Foto: gbofficial)

Laat je je telefoon vaak vallen of lukt het bedienen met één hand niet, daar hebben ze in China wat op bedacht. Met deze 'telefoon-ring' of hoe je het ook moet vertalen kan je hem vasthouden met deze ring of het gebruiken als houder. De ring kan je plat klappen dus hij kan wel gewoon in je broekzak. Met coupon NLSIHolder10 voor €0,99 hier te koop. (50 stuks beschikbaar)

gearbestcent-5 (Foto: gbofficial)

En tot slot, iets wat denken wij wel gretig aftrek gaat vinden. Deze Xiaomi wifi-versterker van 2e generatie met gewoon de Engelse taal erop ingesteld. Werkt 'plug and play' en niet meer alleen met Xiaomi-routers. En voor de bizarre prijs van €4,18 met coupon NLSI-MIwifi kan je hem eigenlijk niet laten liggen.