Anneke Grönloh opnieuw ruzie met Paul de Leeuw

Paul de Leeuw heeft het opnieuw aan de stok met Anneke Grönloh. Tijdens de 'Symphonica in Rosso'-concerten laat de presentator annex zanger wederom zien dat hij de zangeres uit vervlogen tijden nog altijd als de beste kan imiteren. En daar is de 65-jarige zangeres helemaal niet blij mee. Ze is volgens haar manager 'enorm teleurgesteld'.

Tijdens de concerten laat De Leeuw voor het bestijgen van het podium in het Gelredome een filmpje zien waar hij enkele typetjes speelt. In dit filmpje is ook de inmiddels beruchte Grönloh-imitatie te zien.

De twee golden lange tijd als water en vuur in de vaderlandse showbizz. In het programma Herberg de Leeuw werd de zangeres van 'Brandend zand' geregeld door Paul neergezet als een zuiplap. De persiflage kwam juist op het moment dat Grönloh een moeilijke periode in haar leven doormaakte. "Haar man Jan-Jaap was ernstig ziek", meldt Grönlohs manager Bart Peters. "Uiteindelijk overleed hij. En wat voor Anneke nog steeds onacceptabel is, is dat haar laatste maanden met Jan-Jaap zo zijn overschaduwd door die act van Paul."

Uiteindelijk wisten de twee amokmakers het toch met elkaar op een akkoordje te gooien. De Leeuw beloofde dat hij Grönloh nooit meer zou imiteren op televisie. En volgens Pauls management heeft hij keurig woord gehouden: "Een concertzaal is immers geen televisie"

De manager van Grönloh is het hier totaal mee oneens. Grönloh speelt dan ook met de gedachte om de presentator aan te klagen.


Geniet nog eenmaal van Grönlohs 'Brandend zand'