Als clown geschminkte meid (19) steekt vriend (17) tijdens seks

De 19-jarige Zoe Adams is geen fan van een regulier potje seks. Dat heeft haar (inmiddels ex-)vriend Kieran Bewick aan den lijve ondervonden. De Amerikaanse Zoe, ook al moeder, beëindigde bijna zijn leven met het iets te kinky avontuurtje.

Het was Zoe allemaal niet spannend genoeg, dus schminkte ze zich als clown en duwde ze een kussen over Kieran's hoofd, om het wat meer kinky te maken. Ze vertelde haar vriend vervolgens dat hij haar maar moest vertrouwen, waarna ze hem met een groot mes in zijn borst, arm en dij stak.

Na het roken van wat cannabis en het achterover gieten van een halve fles wodka vroeg Zoe haar vriend of hij het goed zou vinden om vastgebonden te worden. Dat vond hij wel goed, maar helaas voor hem wist hij niet dat zijn lieftallige vriendin een obsessie voor seriemoordenaars had.

Tegen de politie vertelde Adams na het hele gebeuren dat ze een black-out kreeg en dat ze zich niks van de aanval kon herinneren. "Haar slachtoffer heeft dat geluk niet. Hij moet zijn hele leven met de fysieke en mentale littekens leven", aldus de rechter, die Zoe veroordeelde tot 11,5 jaar cel.