Scarlett Johansson weigerde beha te dragen

Icoon Showbiz nieuws Scarlett Johansson heeft tijdens de opnames van een liefdesscène voor haar nieuwe film 'The Island' geweigerd om een beha aan te trekken. De 20-jarige actrice, die eerder dit jaar nog in FHM's top tien van de meest sexy vrouwen ter wereld terechtkwam, vond de beha veel te goedkoop en ging liever naakt.

Volgens Michael Bay, de regisseur van de film, zijn de meeste actrices juist erg voorzichtig als het gaat om het uittrekken van hun kleren. "We waren klaar voor de opnamen, maar de actrice was er niet", aldus Bay, die haar even later in haar trailer vond. "Daar zei ze: 'Ik weiger deze goedkope beha te dragen. Ik ga wel naakt!'"

Helaas voor de fans van Scarlett kon Bay dit niet toestaan. Volgens hem was de film bedoeld voor leeftijden van 13 jaar en ouder, dus moest ze haar beha wel aanhouden.

The Island is een sciencefiction thriller met Scarlett Johansson en Ewan McGregor in de hoofdrollen. In de film komen hun karakters er achter dat ze eigenlijk klonen zijn, die enkel en alleen bedoeld zijn om 'reserveonderdelen' te produceren. Ze slaan op de vlucht, maar uiteraard niet zonder achterna gezeten te worden.