Nederlander verkoopt eiland op eBay

Don_Tom had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuwsVoor degenen die op zoek zijn naar een eigen eiland, is wellicht deze advertentie op de Amerikaanse veilingsite eBay een goede mogelijkheid. Een Nederlander biedt het eiland Isla Kiniw, inclusief een grote woning, bij Curaçao voor zo'n 2 miljoen dollar aan.

De woning ligt in de oceaan, op enkele minuten van Curaçao. In de woning bevinden zich naast de woonkamer en keuken ook zes slaapkamers en vier badkamers. Ook een internetverbinding en satelliet-televisie zijn beschikbaar. Daarnaast wordt een Mitsubishi Montero uit 1996 aangeboden. Overigens is het eiland ook te huur: voor 4.950 dollar per week.

Het is niet de eerste keer dat een opmerkelijk 'object' op eBay wordt aangeboden. De Amerikaanse stad Bridgeville werd verkocht voor 1,78 miljoen dollar. Eerder verkocht een kunstenaar zijn ziel voor 18 euro via eBay en ging een lege X-Box doos voor liefst 366 dollar van de hand. De veiling van eeen Duits bordeel werd door eBay stopgezet omdat dat in strijd was met de 'goede zeden'. Hetzelfde gebeurde met de veiling van drie Vietnamese meisjes met een startbod van omgerekend 4.500 euro. Daarentegen staat het huis waar oud-president Bill Clinton tijdens zijn jeugd woonde, nog steeds te koop. Ook kun je nog bieden op de PlayStation 2 van een ongehoorzame zoon.

Het aangeboden eiland bij Curaçao
Het aangeboden eiland bij Curaçao