Verjaardag van 9 miljoen euro

Alki had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Er zijn mensen die feestjes geven en er zijn mensen die lichtelijk overdrijven. De Britse miljardair Philip Green overdrijft een beetje. Hij viert zaterdag zijn vijftigste verjaardag op bijzondere wijze. Zijn feest in een luxueus vakantieoord op Cyprus wordt opgeluisterd door onder anderen Elton John, Rod Stewart, Tom Jones en Robbie Williams. Ook Diana Ross, George Benson en Eric Clapton zijn met hun privé-vliegtuig naar de voor anderen afgesloten luchthaven van Paphos gevlogen.

Het feestje kost zo ongeveer negen miljoen euro (we kijken niet op een miljoentje meer of minder). Op de lijst van 220 genodigden staat onder andere ook prins Albert van Monaco, een vriend van Greens vrouw Tina, die het feest als verrassing voor haar echtgenoot heeft georganiseerd. Gasten die honger hebben kunnen zich te goed doen aan kaviaar en de 150 kilo wegende verjaardagstaart die Greens vrouw in Frankrijk heeft laten bakken.

De omgeving van het vakantieoord is voor de buitenwereld afgesloten. Helikopters moeten fotografen het werk onmogelijk maken. Fok! zal dus helaas geen verslag doen van dit spektakel...