FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van zaterdag 17 februari 2007

Post voor UPC

Ik heb het donkerbruine vermoeden dat Confict (ja, die de enige echte) een klein probleempje heeft met UPC of hij verveelt zich een van beide.

Want in dit topic zoekt hij mensen die samen met hem UPC blij willen maken met allemaal leuke pakketjes. Conflict zelf gaat elke dag een pakket met een stoeptegel sturen, verder zijn er al diverse tv's en fietswielen onderweg naar UPC, of ze er blij mee zullen zijn heb ik zo m'n twijfels over, maar ja dat zijn nu eenmaal de nadelen van antwoordnummers....

God haat iedereen

Nu zijn in amerika de christenen overal tegen. Er is zelfs een Christians against Christians community. Maar Godhates spant toch wel de kroon, hun nieuwste aanwist: Godhatesgoth.com. Goths zijn per definitie nazi's, terroristen, paganisten en niet te vergeten de antichrist zelve. Let ook op de lijst met foute bands. Zelfs Billy Idol en de Eurythmics zijn niet veilig. Maar de kroon spannen ze toch wel met de verklaring waarom Rammstein fout is:

"Rammstein - all lyrics in German (The language of Hitler)"
Ofwel iedereen die duits spreekt is een nazi en een satanist. Hebben ze dat ook al tegen de Amish verteld? Die spreken immers een Duits Dialect.

Met dank aan Fixers voor de submit.

Name that bitchy blogger 9

Omdat de weblog vijf jaar bestaat, worden er veel prijzen weggegeven. Zo ook met 'Name that bitchy blogger'. Om de dag, op de oneven dagen van februari komt er om 20:30 een herkenbare of minder herkenbare foto van iemand van de weblogcrew. Om het iets makkelijker te maken staat er ook een kleine beschrijving bij. Als jij het antwoord denkt te weten, mail je dit naar namethatbitch@fok.nl, met als onderwerp het nummer van de aflevering (vandaag dus nummer 9). Zet het antwoord dus niet in de reacties!

Wat kun je winnen?
printatelier.nl stelt voor de winaar een foto naar keuze geprint op een linnen doek van 40x60 cm beschikbaar. Hierop kun jij dus je favoriete weblogbitch, je eigen bitch of een andere mooie foto af laten drukken.

De puntentelling gaat als volgt: Voor elk goed antwoord krijg je sowieso twee punten. Met een typefoutje (dus bijna goed) krijg je één punt. Bij elke opgave loot ik er één iemand uit die bovenop die twee punten, er twee extra krijgt. Zo is er dus geen gezeur met lifts en dergelijke. Degene die aan het eind van februari de meeste punten heeft, wint deze mooie prijs.

De negende opgave:

Deze lieve weblogger is nog maar 35 jaar. Hij woont in Belfeld en is al 13 jaar voorzien van een lieve vriendin. Hij beschrijft zichzelf als een katholieke hippie.

Een extra hint: Naast de weblog doet hij nog andere dingen op FOK!

Weet jij wie deze bitchy blogger is? Mail naar namethatbitch@fok.nl met als onderwerp 'bitch 9'. Zet in het mailtje ook je nick erbij!

Denk je nou: 'hey leuk, maar ik kan toch niet meer winnen want ik heb met de rest niet meegedaan'? Dan heb je het mis! Natuurlijk kun je nog meedoen! Ook de antwoorden van bitch 1, bitch 2, bitch 3, bitch 4, bitch 5, bitch 6, bitch 7 en bitch 8 kun je nog steeds insturen!

Uitvinder van de afstandsbediening overleden

Schokkend nieuws voor alle bankhangers, de man die ons de afstandsbediening bracht is overleden, de man in kwestie Robert Adler is op 93 jarige leeftijd aan een hartinfarct overleden in het Amerikaanse bejaardentehuis waar hij verbleef.

De firma Zenith nam zijn uitvinding voor het eerst in 1950 in gebruik, zijn eerste afstandsbediening kon niet meer dan aan/uit en kanalen zappen, enige minpunt hij was lomp en was door middel van een snoer verbonden aan de tv.

In 1955 nam de firma Zenith zijn eerste draadloze zapper in productie en sindsdien is de afstandsbediening nauwlijks meer weg te denken uit ons leven.

Mocht je meer willen weten over Adler dan kun je hier terecht.

Wees een DJ

Kijken naar wat er toevallig op tv is is niet meer hip, je bepaalt zelf wat je op tv kijkt tegenwoordig. Dus luisteren naar wat DJ's toevallig maken is ook niet meer hip, je maakt je muziek zelf.

Met dit nieuwe hippe DJ set heb je geen draaiplaten meer nodig, hoogstens een paar blokjes en zo'n ronde plaat. Persoonlijk zou ik niet op deze improvisatie kunnen dansen, maar het is toch wel tof gedaan. Mischien zie je DJ Tiesto wel met zo'n ding!

Boem in China

Het is en blijft een fascinerend gezicht hoe gebouwen worden geimplodeerd om plaats te maken voor nieuwe gebouwen, in dit geval moet een van de grootste stadions in China plaats maken voor een nieuw stadion dat ze nodig hebben voor de Olympische spelen.

Een ding is duidelijk sinds de uitvinding van het buskruit hebben de Chinezen nog niets verleerd op het gebied van dingen opblazen.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1399
review
Philips M140 M.2. NVMe SSD
review
World of Warcraft: The War Within
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1398
special
Random Pics van de Dag #1397
©FOK.nl e.a.