Nieuw: Theybies. Genderneutrale babies!

Stel je bent als kind ingedeeld als 'man', maar je bent eigenlijk een niet-binaire transvrouw. Dan onderga je operaties om je piemol weg te laten halen, je doet een hormoonbehandeling en voila, je kunt als niet-binaire transpersoon (want niet-binair = geen man én geen vrouw) je leven voortzetten.

Je kunt dan trouwen met een transpersoon en er nog een transpersoon bij hebben als 'love interest'. Je kind noem je Hazel en omdat het een meisje is gebruik je hem/haar, tot het kind met een jaar of zes aangeeft 'gebruik liever 'zij, hen' want ik ben niet-binair.

Dat respecteer je én je leert er natuurlijk van met je tweede kind, Sparrow. Daarvan houd je angstvallig de biologische kenmerken van je kind geheim en je gaat er vanuit dat het kind niet-binair is tot het kind oud genoeg is - een jaar of zes - om zelf aan te geven dat zij liever hebben dat ze met hem of haar worden aangesproken.

En dan heb je dus geen baby, maar een theyby. Op deze manier hoopt dit gezin een halt toe te roepen aan het systematische misbruik van kinderen door ze in te delen in hun biologische geslacht. Dit kindisme moet absoluut een halt worden toegeroepen. Ow, én je moet natuurlijk de media opzoeken met je verhaal. Vast niet omdat je gewoon aandachtsgeil bent, maar omdat redenen.

Piers Morgan denkt er in ieder geval het zijne van, maar daarmee houdt het niet op. Deze persoon verspreekt zich verderop in een ander interview namelijk zélf gewoon. De theyby blijkt dus alsnog gewoon een baby. Of het een jongen of meisje is houden we nog even geheim. Dat kun je zelf horen in de video