Uitslag FC Volendam - RKC Waalwijk

FC Volendam heeft tegen RKC Waalwijk zijn twee overwinning op rij geboekt. Het won met 2-1 en heeft daardoor sinds de winterstop al evenveel punten gepakt als daarvoor.

In de eerste helft was Volendam duidelijk de betere ploeg maar had het pech in de afronding. Het trof o.a. een keer de paal en de lat en een kopbal van Benamar ging recht op de keeper. In de tweede helft kwam RKC meer in de wedstrijd. Nadat er al kansen voor Lelieveld en Lutonda gemist waren schoot Seuntjes uiteindelijk raak, 0-1. Volendam kwam al snel terug en uit een vrije trap Eiting kopte Mbuyamba de gelijkmaker binnen.

De thuisclub trok alsnog de winst naar zich toe toen na een goede actie van Oristanio op de achterlijn Da Silva de winnende kon binnen tikken.