Meisje met dikke tieten gaat viral met sprong

Een 18-jarig mokkel uit Miami dat altijd werd gepest om haar enorme voorgevel, kan nu eindelijk een lange neus trekken richting haar pestkoppen. Ze verdient nu een goed belegde boterham met haar gigantische tieten. Dankzij zelfgemaakte springfilmpjes op TikTok.

De echte FOK!ker zullen haar vast wel kennen, Katiana Kay. Het adolescente meisje gaat namelijk als een tiet over het internet. Dankzij diezelfde tieten.

Het meisje is sinds enige tijd actief op TikTok. "Leuk voor haar", zul je misschien denken. Er had waarschijnlijk geen haan naar het mokkel gekraaid, ware het niet dat een internetheld op een goede dag eens aan haar vroeg om een keer een hoge sprong te maken.

Katiana ging de uitdaging aan, en trok voor de verandering een diep uitgesneden topje aan. Ze sprong een gat in de lucht, en haar enorme prammen schudden vrolijk mee. Tot leering ende vermaeck van vele fans.

Sindsdien zit de carrière van de Amerikaanse in de lift. Wat heet. Al meer dan vijf miljoen mensen hebben zich verlustigd aan het filmpje in kwestie, en meerdere uitdagingen volgden in rap tempo. Zo is het rondborstige meisje al een keer de trap afgerend met een glas water in haar handen en heeft ze voor het draaiende oog van de camera enkele push-ups gedaan.

De bankrekening van het meisje vaart er wel bij. Inmiddels heeft ze met haar filmpjes al meer dan 25.000 dollar binnengeharkt. "Ik werd altijd gepest met mijn dikke tieten, maar ik ben gelukkig de laatste die lacht", aldus Katiana.