FOK! Wat een weer: meer bewolking

Het is op veel plaatsen bewolkt en vooral in het midden van het land (mot)regent het af en toe. In het noorden kan het in de loop van de ochtend opklaren. De maxima liggen rond 9°C. De wind is meest zwak en komt voornamelijk uit zuidwestelijke richtingen, in het noorden uit west tot noordwest.

Komende nacht is het in het midden en zuiden bewolkt. Lokaal valt er motregen of komt mist voor. In het noorden zijn opklaringen aanwezig en daar kunnen enkele mistbanken ontstaan. De minima lopen uiteen van lokaal -1°C in het noorden tot 8°C in het zuidwesten. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Vrijdag is het half tot zwaar bewolkt met in de ochtend eerst nog kans op mist(banken). Het blijft op de meeste plaatsen droog zon en de maxima liggen tussen 6°C in het noorden en 10°C in het zuidoosten. De zwakke wind wordt oostelijk. (Bron: KNMI)

 

Meer weer op FOK!

Het was lekker zonnig vandaag. Prima wandelweer dus (Foto: FOK!)
Het was lekker zonnig gisteren. Prima wandelweer dus (Foto: FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.