Het grootste coronaspreekuur- medicijnen en vaccins

Vanavond heeft om 19.30 uur ‘Het Grootste Coronaspreekuur – medicijnen & vaccins’ plaats gevonden, een online talkshow waarin dé experts op het gebied van coronamedicijnen en -vaccins gedurende ruim twee uur diverse vragen van de kijker hebben beantwoord.

‘Wanneer werkt een medicijn tegen corona goed genoeg?’, ‘wat zijn de behandelmogelijkheden?’ en ‘hoe kan een coronavaccin veilig zijn, als het proces nu zo snel gaat?’. Het coronavirus houdt Nederland sinds maart in zijn greep, en nu de eerste behandelingen beschikbaar zijn en we dichter bij een vaccin komen, neemt ook het aantal vragen toe. Tijdens deze live-uitzending gaf medicijnautoriteit CBG de kijkers de mogelijkheid om vragen te stellen die bij hen leven. Dé experts op het gebied van coronamedicijnen en -vaccins zaten klaar om antwoord te geven en gingen de discussie aan over de onderwerpen die op dit moment spelen. Dit alles onder leiding van Jeroen Pauw en Ajouad el Miloudi.

Te gast zijn o.a. Hugo de Jonge (VWS), Diederik Gommers (NIVC), Jaap van Dissel (RIVM), Ton de Boer (CBG), Leonoor Wijmans (CBG), Agnes Kant (Lareb) Jaron Harambam (KU Leuven), Miriam Sturkenboom (UMC Utrecht) en Enny Das (Radboud Universiteit).