Call of Duty: Modern Warfare 2 campaign beschikbaar op PS4

Activision heeft Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered uitgebracht voor PlayStation 4. De game is als eerste beschikbaar voor PlayStation 4 via PlayStation Network en kan voor pc en Xbox One als digitale pre-order worden aangeschaft.

De singleplayer van Call of Duty Modern Warfare 2 wordt opnieuw uitgebracht in een hogere resolutie met meer details, verbeterde animaties en geremasterde audio. De game ondersteunt 4K-resolutie en HDR-support op consoles. De pc-versie heeft een onbegrensde framerate en ondersteunt ultrawide-monitors. In de game nemen spelers als leden van Task Force 141 en Tier 1 Operatives deel aan een reeks missies om de wereld van de ondergang te redden. 'Cliffhanger', 'Takedown', 'No Russian' en vele andere missies zien we nu veel gedetailleerder op het scherm.

"De campaign van Modern Warfare 2 was geweldig. We herinneren ons allemaal de blijvende indruk die het verhaal op ons maakte. Deze campaign was erg bijzonder en we danken Infinity Ward dat ze zo’n geweldige ervaring creëerden", aldus Thomas Wilson, co-studiohoofd van Beenox. "Het opknappen en remasteren van deze campaign voor een nieuwe generatie spelers was voor ons team een prachtige klus waar we met liefde aan hebben gewerkt. We wilden ervoor zorgen dat de emotie en kracht van het verhaal goed tot hun recht kwamen, maar dan in HD en met de nieuwste audiotechnieken."

Spelers die de game aanschaffen voor PlayStation 4 of preorderen voor Xbox One of pc ontvangen gratis de Underwater Demo Team Classic Ghost-bundel inclusief de UDT Ghost Operator-skin voor Call of Duty: Modern Warfare en het recent verschenen Call of Duty: Warzone. Deze skin is geïnspireerd door het campaignlevel genaamd 'The Only Easy Day…Was Yesterday', waarbij spelers een poging moeten doen om gijzelaars te bevrijden van een booreiland in het noordpoolgebied. Naast de Ghost Operator-skin ontvangen spelers ook twee wapenblueprints, een weapon-charm, een nieuwe finishing move, een voice-quip, een geanimeerde calling card, een embleem en twee Battle Pass tier skips.