Sony PlayStation is niet aanwezig op E3 2020

Sony Interactive Entertainment zal voor het tweede jaar op rij niet deelnemen aan E3 in 2020. Dat is bevestigd door een bedrijfsvertegenwoordiger.

Volgens Sony komen de plannen van het bedrijf niet overeen met de visie van de organisatie van het game-evenement. Sony zal echter honderden consumentenevenementen over de hele wereld bijwonen om de komende PlayStation 4- en PlayStation 5-titels te presenteren.

"Na een grondige evaluatie heeft Sony Interactive Entertainment besloten niet deel te nemen aan E3 2020", zei een vertegenwoordiger van Sony Interactive Entertainment. "We hebben veel respect voor de ESA als organisatie, maar we denken niet dat de visie van E3 2020 de juiste locatie is voor waar we ons dit jaar op richten."

De vertegenwoordiger vervolgde: "We zullen voortbouwen op onze wereldwijde evenementenstrategie in 2020 door deel te nemen aan honderden consumentenevenementen over de hele wereld. Onze focus is erop gericht te zorgen dat fans zich onderdeel voelen van de PlayStation-familie en toegang hebben om hun favoriete content te spelen. We hebben een fantastische reeks titels die naar PlayStation 4 komen en met de aanstaande lancering van PlayStation 5 kijken we echt uit naar een jaar van feest met onze fans."

De deuren van het Los Angeles Convention Center zullen dit jaar 9 juni openen, met traditiegetrouw 8 juni allerlei persconferenties om ons uit ons bed te houden.Voor Sony hoeven we in ieder geval niet op te blijven.