Bril doormidden gebroken bij verkeersruzie

In de nacht van vrijdag op zaterdag fietste een 25-jarige man uit Oud Gastel rond 04.45 uur van zijn werk naar huis. Op het fietspad langs de Buijenstraat in Roosendaal passeerde hem een scooter die, volgens de fietser, asociaal en slingerend over het fietspad reed. De fietser maakte hierop een handgebaar naar de bestuurder van de scooter.

De scooterrijder kon dit kennelijk niet waarderen en trapte een paar keer tegen de fiets van de 25-jarige die daarop bijna ten val kwam. De fietser gaf vervolgens een duw aan de scooterrijder die daardoor daadwerkelijk viel. De fietser sloeg af de Buijenstraat in. De scooter zette de achtervolging in. Beide mannen stopten en er ontstond een woordenwisseling. De scooterrijder gaf de fietser een paar rake klappen en brak de bril van de fietser doormidden. De 25-jarige fietser raakte licht gewond aan zijn gezicht.

De politie is gebeld en kwam ter plaatse. Na het aanhoren van het verhaal hebben agenten de scooterrijder aangehouden. Dit betreft een 21-jarige man uit Roosendaal. Hij zit vast vanwege mishandeling. De 25-jarige man uit Oud Gastel heeft aangifte gedaan. De Roosendaler zal vandaag gehoord worden door de politie.