Duran en Angela in Trials of Mana

Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht die focust op de reis van Duran en Angela, twee van de zes helden uit Trials of Mana.

Duran is een getalenteerde maar heethoofdige jonge soldaat van het koninkrijk Valsena. Angela is een rebelse prinses van een koninkrijk van magiërs genaamd Altena. Duran wil wraak nemen op de Crimson Wizard, en Angela wil zich nog wel eens aanstellen om aandacht te krijgen terwijl ze gebukt gaat onder de verantwoordelijkheid om in haar moeders schaduw te staan. Van de overige vier speelbare helden, Hawkeye, Riesz, Kevin en Charlotte, wordt in toekomstige trailers meer getoond.

Trials of Mana vertelt het verhaal van zes helden die het opnemen tegen de krachten van het kwaad in een wereld waarin de kracht van Mana is verzwakt. Spelers kunnen hun eigen avontuur vormen door zelf een groep van drie unieke personages samen te stellen en daarmee op avontuur gaan om de essentie van Mana te beschermen.

Deze game werd oorspronkelijk in 1995 als Seiken Densetsu 3 uitgebracht in Japan en debuteerde eerder dit jaar in het Westen als onderdeel van Collection of Mana voor de Nintendo Switch. Het betreft een volledige, high-definition remake van het derde deel in de klassieke Mana-serie. Trials of Mana bevat realtime gevechten, 3D-graphics en vernieuwde gameplay.

Trials of Mana verschijnt op 24 april 2020 voor het Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc via Steam.