Vrouw (20) krijgt 20 jaar wegens verkrachten ex onder dwang kapmes

Samantha Mears uit Great Falls, Montana. Twintig jaren jong en een klein beetje kierewiet. De jongedame mag haar volgende twintig verjaardagen dan ook onder het gezag van de autoriteiten vieren en wel in een gesloten psychiatrische inrichting.

In juni vorig jaar was Mears schijnbaar nog niet helemaal over haar ex heen, dus besloot ze maar over haar ex heen te gaan. De jongeman was even gaan tanken en Mears gebruikte die tijd om in te breken en zich achter een slaapkamerdeur te verstoppen.

Toen haar voormalige geliefde thuis kwam, benaderde ze hem van achteren en hield ze een kapmes tegen zijn keel. Ze dwong haar ex op bed te liggen en zich uit te kleden, waarna ze bovenop hem kwam zitten. Volgens Mears ging dat prima: de jongeman raakte opgewonden toen hij haar zonder kleding zag.

De man zelf verklaarde dat Mears in zijn arm beet en hem bleef berijden ondanks zijn pogingen om te stoppen. Nadat hij tot een weinig prettig hoogtepunt kwam ging ze ondanks zijn pogingen haar van hem af te duwen door, 'tot hij niet meer in erecte toestand was'.

Na het gebeuren ging de man er vandoor en belde hij de politie. Overigens had Mears twee maanden eerder al eens een poging gedaan hem te wurgen, wat haar een contact- en wapenverbod opleverde. Ook moet ze medicatie slikken, maar dat doet ze maar zelden. De rechter oordeelde dat ze daardoor een gevaar voor anderen is en besloot haar dan ook twintig jaar psychiatrische hulp te laten verlenen.

De opdracht voor vandaag is als volgt. Maak het volgende zinnetje af: "Never..."