Moschino-kleding voor De Sims 4

Het is bijna Fashion Week, en EA is net op tijd met nieuwe DLC om je Sims te kunnen kleden in trendy looks van het luxe Italiaanse modehuis Moschino met de release van De Sims 4 Moschino, nu verkrijgbaar op pc.

De Sims 4 Moschino bevat tal van looks uit de nieuwste capsulecollectie, geïnspireerd op De Sims en iconische Moschino-collecties ontworpen door creative director Jeremy Scott. Spelers kunnen hun Sims van top tot teen in Moschino-couture te steken, waaronder oorbellen, jurken, T-shirts, broeken, leren shorts, bikerjacks en meer. Het accessoirespakket bevat ook de nieuwe freelancecarrière van modefotograaf. Sims kunnen de perfecte studioruimte voor hun modellen ontwerpen, leren hoe ze een collectie samenstellen en geïnspireerd raken om voor de volgende grote online campagne of spread in een tijdschrift te fotograferen.

De Sims 4 Moschino is nu verkrijgbaar voor €9.99 op pc en Mac via Origin, en is vanaf 3 september beschikbaar op de PlayStation 4 en Xbox One consoles. Voor iOS en Android is het pakket vanaf 3 september beschikbaar in De Sims FreePlay en vanaf 11 september is het materiaal ook beschikbaar in De Sims Mobile.