Op dinosauriŽrs jagen in Runescape

De update The Land Out of Time voor Runescape is nu beschikbaar. In de nieuwe update kunnen avonturiers afreizen naar het verre, prehistorische verleden van Gielinor en daar kom je natuurlijk dinosauriërs tegen.

The Land Out of Time is beschikbaar voor alle RuneScape-members en introduceert Anachronia, een vergeten land met dino's, waaronder Gielinor's eigen Triceratops, Pterodactyls en de bijna verplichte Tyrannosaurus Rex. Naast een nieuw eiland om te ontdekken biedt The Land Out of Time verschillende nieuwe activiteiten, nieuwe wezens om op te jagen, een basis die spelers op kunnen zetten met behulp van verzamelde grondstoffen en de langste agitily course in RuneScape ooit. Hier worden spelers uitgedaagd om de gehele omtrek van Anachronia over te steken.

The Land Out of Time introduceert:

  • Big Game Hunter: activiteit waarbij het opsporen en vangen van gigantische dinosauriërs centraal staat
  • Nieuwe Slayer-monsters om te overwinnen: Versla nieuwe wezens en dodelijke fauna die leven op Anachronia
  • De langste agility course in RuneScape ooit: Steek de volledige landmassa over en boost jouw Agility skill
  • Zet een kamp op: Level je basis, gevestigd in de ruïnes van een vergeten beschaving op het eiland.

Het eiland van Anachronia is toegankelijk voor spelers van alle niveaus. Sommige activiteiten vereisen een bepaald skill-niveau. Zo vereist Big Game Hunter een Hunting-level van op zijn minst 75, terwijl de nieuwe Slayer master - Lanniakea - spelers met een minimaal Slayer-level van 90 op de proef stelt.

The Land Out of Time is de nieuwste update in een reeks met updates die op de planning staan voor volgend jaar. In deze updates wordt Gielinor's lange verleden onthuld, in combinatie met nieuwe quests en activiteiten.