Uitslag NAC - FC Utrecht

NAC Breda is nog altijd op zoek naar de eerste overwinning van 2019. De nummer laatst in de Eredivisie wist ook thuis tegen FC Utrecht geen punten te halen. De ploeg van Mitchel van der Gaag verloor met 0-4 van FC Utrecht.

NAC begon nog wel aardig tegen Utrecht, maar na een half uur spelen keken ze tegen een 0-1 achterstand aan door een doelpunt van Jean-Christophe Bahebeck. Vlak voor rust verdubbelde Simon Gustafson de voorsprong van de Domstedelingen vanaf de strafschopstip.

Ook na rust wist Utrecht nog tweemaal te scoren. Eerst kopte aanvoerder Willem Janssen uit een corner raak waarna Bahebeck na een klein uur spelen de eindstand bepaalde op 0-4. NAC blijft zo voor de negende wedstrijd op rij zonder zege en staat daarnaast stijf onderaan. De achterstand van de club uit Breda is nu acht punten op de nummer zeventien FC Emmen met nog acht wedstrijden te gaan. FC Utrecht staat op plaats zes.