FOK! Wat een weer: bewolkt met mogelijk wat regen

Vandaag is het half tot zwaar bewolkt en van het noordwesten uit neemt de kans op af en toe regen of motregen toe, vooral in het noorden en midden. De maximumtemperatuur varieert van 10°C in het noorden tot 13°C in het zuiden. De wind is matig en zuidwestelijk, in de middag en avond wordt de wind westelijk.

In de nacht naar vrijdag is het in het oosten bewolkt. In het midden en westen zijn er brede opklaringen, waarin op meerdere plaatsen mist ontstaat. De minimumtemperatuur varieert van 4°C in het midden en zuidwesten tot 7°C in het oosten. De wind is zwak uit westelijke richtingen.

Vrijdagochtend begint vooral in het midden en westen hier en daar met mist, die later in de ochtend oplost. Verder overheerst de bewolking met slechts af en toe zon. Het blijft vrijwel overal droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordelijk kustgebied tot 14°C in het zuiden. In de avond klaart het op steeds meer plaatsen op. De wind is eerst zwak uit uiteenlopende richtingen, in de middag en avond wordt de wind overwegend oostelijk en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Dit is een stuwmeer bij Guadalest, Spanje.  (Foto: Kroezel)
Dit is een stuwmeer bij Guadalest, Spanje. (Foto: Kroezel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.