Huis bekende Twitch-streamer 'DrDisrespect' beschoten

De live-stream van de bekende Twitch-persoonlijkheid DrDisrespect werd gister tijdens een potje Black Ops 4 bruut onderbroken toen zijn huis werd beschoten. Volgens de streamer zelf had de dag daarvoor al een soortgelijk incident plaatsgevonden.

"Jongens ik moet stoppen met de uitzending, iemand heeft zojuist ons huis beschoten. Ze hebben een fucking raam vernield boven. Dit is al de tweede keer dat ons huis wordt beschoten!" aldus DrDisrespect, die in het echt door het leven gaat als Guy Beahm. Navraag van gamesite Polygon aan de autoriteiten van Zuid-Californië leert dat er inderdaad iemand met de beschrijving van Beahm tweemaal melding heeft gedaan van rondvliegende kogels. Bekijk de bewuste beelden van de stream hieronder.

Inmiddels heeft Beahm via Twitter laten weten dat niemand gewond is geraakt en dat de situatie 'op gepaste wijze' wordt aangepakt. Volgers van zijn stream kunnen gewoon rekenen op zijn uitzending op de bekende tijden. 

'The Doc' is niet de meest succesvolle streamer ter wereld maar waarschijnlijk wel de meest herkenbare vanwege zijn 'personage' met opvallende snor en zonnebril. Hij is vooral bekend geworden door het streamen van Battle Royale-games zoals H1Z1 en PUBG