Zelfmoordpoging Barbie leidt tot plastische chirurgie voor ex

Meganieuws uit de wereld van de showbizz en mensen die verslaafd zijn aan aandacht: Michael van der Plas, bekend als ex van 'Barbie' die dan weer bekend is vanwege het bekend zijn, gaat onder het mes.

Van der Plas reed eerder deze week met gezwinde spoed van Spanje naar Nederland om zijn kinderen op te vangen, want Barbie had naar verluidt weer een zelfmoordpoging gedaan. Zo'n ritje gaat je niet in de koude kleren zitten en de schade was dan ook groot: Michael liep hangogen op.

"Ik ben gebroken, ik ben moe", vertelt Van der Plas op Instagram"Hoogste tijd om even naar Diana te gaan", zo doelt hij op plastisch chirurge Diana Gabriels. "We gaan even wat prikjes nemen, daar schaam ik me niet voor en iedereen mag het weten", zo bevestigt hij het vermoeden wat al bestond nadat hij de boel open en bloot op social media gooide.

De hangogen vindt hij 'erg vervelend'. "Maar na zo'n lange autorit kan het ook niet anders. Gelukkig hebben we daar Diana voor en dan gaan we proberen het allemaal weer wat jonger te maken", besluit Michael, die vrijdag al terecht kan.

Wij wensen Michael in elk geval veel sterkte in deze zware tijden. Oh ja, Barbie herstelt in een inrichting.