Mbappé: "Het is een goede basis om te beginnen"

Paris Saint-Germain-aanvaller Kylian Mbappé gelooft dat de nieuwe trainer Thomas Tuchel de aanvallende filosofie van de club deelt.

De voormalig trainer van Borussia Dortmund werd maandag aangesteld als opvolger van Unai Emery. Emery won dit seizoen met PSG de binnenlandse treble, maar werd in de achtste finale van de Champions League uitgeschakeld door Real Madrid en hij zag zijn contract niet verlengd worden.

"Ik speelde tegen hem met AS Monaco in de Champions League 2016/17", vertelt Mbappé in gesprek met Le Parisien. "Zijn teams zijn gewend om aanvallend te spelen en bij PSG hebben we ook spelers die graag willen spelen, dus het is een goede basis om te beginnen."

"Dit is een nieuw hoofdstuk in het boek van Paris Saint-Germain. Voorheen was het het hoofdstuk met Unai Emery em nu is het het hoofdstuk van Thomas Tuchel dat wordt geopend."

"De club verandert niet, alleen de coach is veranderd. Maar hij is gekomen omdat hij een ambitieuze manager is. Ik heb hem nog niet ontmoet, maar ik denk dat ik hem wel zal ontmoeten omdat we veel tijd met hem zullen doorbrengen."