Wielerploeg Sunweb verlengt contract voor onbepaalde tijd

Sunweb gaat langer door als sponsor van de wielerploeg. Het huidige contract van de wielerploeg, waar ook Tom Dumoulin voor fietst, loopt door tot en met 2019 en dat wordt daarna omgezet in een verbintenis voor onbepaalde tijd.

Tim van den Bergh, commercieel directeur van Sunweb, is blij met de nieuwe overeenkomst. "Beide partijen richten zich nu op de lange termijn en kijken naar hun gedeelde visie van het ontwikkelen van het team en de wielersport als geheel. Het is ongekend belangrijk om stabiliteit te bieden aan een team, waardoor ze zich kunnen richten op het uitbreiden van hun langetermijninvesteringen."

Ook ploegbaas Iwan Spekenbrink is tevreden met de nieuwe verlenging: "We blijven onze toekomst vormgeven met het nieuwe contract en dat is een groot compliment voor het team, waar ik buitengewoon trots op ben. Vanaf 2008 is het onze droom om het team te laten uitgroeien tot een revolutionair en duurzame wielerploeg. Door het nieuwe contract kunnen we ons concentreren op het opzetten van nieuwe innovatieve projecten die we in de komende jaren en daarna lanceren, waarbij we nieuwe normen willen stellen op het gebied van biomechanica, aerodynamica en apparatuur.''