FOK! Wat een weer: overdag zon, 's nachts matige vorst

Vandaag is het op veel plaatsen zonnig, in het noorden en oosten komen er later enkele wolkenvelden voor. In de namiddag en avond kan er in de noordelijke kustgebieden een sneeuwbui vanaf zee binnendrijven. De middagtemperatuur komt uit rond +1°C. De oostelijke, later noordoostelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. Door de wind voelt het opnieuw schraal aan.

Komende nacht is het licht tot half bewolkt en kan er in het noordelijk kustgebied nog een enkele sneeuwbui voorkomen. De minima lopen uiteen van -3°C in het noordwesten tot -7°C in het zuidoosten. De wind is noordoost tot oost en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Maandag overdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. In het Waddengebied blijft een sneeuwbui mogelijk, elders blijft het droog. Het is opnieuw koud met een middagtemperatuur rond of iets onder het vriespunt. De noordoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Mijn uitzicht de komende week (Foto: DJMO )
Mijn uitzicht de komende week (Foto: DJMO )

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!