Atlus brengt drie 3DS RPG's naar het Westen

Atlus USA heeft gisteren bevestigd dat niet één, niet twee, maar drie 3DS RPG's onderweg zijn naar het Westen. Deze titels zijn: Etrian Odyssey V: Beyond the Myth, Radiant Historia: Perfect Chronology en Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux.

De games zijn vooralsnog alleen bevestigd voor Amerika, maar een Europese release laat vast niet lang op zich wachten. We moeten dan wachten op nieuws van Deep Silver, die een contract heeft met Atlus om hun games in Europa uit te brengen.

Etrian Odyssey V releaset deze herfst al in Amerika en de andere games worden begin 2018 verwacht. In het vijfde deel van de Etrian Odyssey-serie volgt men het verhaal van een avonturier die als doel heeft de top te bereiken van een torenhoge boom genaamd Yggdrasil. Zie hieronder de bijhorende trailer:

Radiant Historia, een klassieker uit 2011 op de Nintendo DS, wordt overgebracht naar de Nintendo 3DS. Het bevat allerlei nieuwe gameplay features en een uitgebreider verhaal. Hieronder de trailer voor Radiant Historia: Perfect Chronology.

Ten slotte hebben we de remake van Shin Megami Tensei: Strange Journey, nog een cult-hit die op de DS uitkwam. Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux bevat nieuwe verhaalelementen, meer eindes en een extra dungeon om te verkennen. Verder is de presentatie aangepast met nieuwe illustraties en bijgewerkte visuals. 

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux