Daten is een competitie in Hartenstrijd-trailer

De eeuwige strijd in liefde en seks tussen man en vrouw. Het lijkt een typisch Nederlands filmonderwerp, en dus is dat ook waar Hartenstrijd over gaat, waar deze week een nieuwe trailer van is verschenen.

Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde. 

De film, op basis van een scenario van Nienke Römer, is geregisseerd door Janice Pierre. Hartenstrijd is vanaf 27 oktober te zien in de bioscopen.