Paul McCartney in vijfde Pirates of the Caribbean-film

Paul McCartney zal te zien zijn in een cameo-rol in de film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, lezen we vandaag op de website van The Hollywood Reporter. Welke rol de voormalige Beatle in de vijfde film uit de uiterst succesvolle en lucratieve avonturenreeks zal spelen is nog niet bekend.

Alhoewel de opnames voor de vijfde Pirates of the Caribbean-film al waren afgerond zullen regisseurs Espen Sandberg en Joachim Rønning een extra scène aan de film toevoegen waarin Paul McCartney te zien zal zijn.

Paul McCartney is de tweede Britse muzikant die zijn opwachting mag maken in een Pirates of the Caribbean-film. Eerder was Rolling Stones gitarist Keith Richards al in Pirates of the Caribbean: At Worlds End en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides te aanschouwen als Kapitein Teague, de vader van Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp). Volgens geruchten zou Richards ook te zien zijn in de nog komende film.

Naast Johnny Depp zullen ook Geoffrey Rush (Kapitein Hector Barbossa) en Orlando Bloom (Will Turner) in de nieuwe rolprent terugkeren. Javier Bardem zal te zien zijn als de epische schurk Kapitein Salazar. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales draait vanaf 26 mei 2017 in de Nederlandse bioscopen.