€˜Spice Girls-reünie komt er ook zonder Posh€™

De Spice Girls komen ook zonder Victoria 'Posh Spice' Beckham weer bij elkaar. Dat zei Geri 'Ginger Spice' Halliwell tegen de BBC.

Geri gaf toe dat een reünie 'nog niet concreet' is. Als het definitief is, kondigen we het samen aan. De meidengroep zou dit jaar, twintig jaar na oprichting, weer samen moeten komen.

Hoewel verschillende dames hebben laten weten wel oren te hebben naar een reünie, ziet Victoria het absoluut niet zitten hits als Wannabe, Stop en Spice Up Your Life weer te moeten zingen. Ze wil zich richten op haar gezin en modelabel. Melanie Chisholm zei vorige maand nog alleen weer in haar rol van Sporty Spice te willen kruipen als ook Victoria van de partij is.

Over de vermeende aanstaande reünie van de Spice Girls doen al maanden allerlei verhalen de ronde. De meidengroep kwam twee keer eerder weer bij elkaar. In 2007 en 2008 trokken de dames met z'n vijven over de wereld in het kader van de The Return of the Spice Girls-tournee. In 2012 traden ze met z'n vijven op tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen.

‘Spice Girls-reÌnie komt er ook zonder Posh’
‘Spice Girls-reÌnie komt er ook zonder Posh’ (Foto: BuzzE)

Submitter:  Bron: BuzzE