[eSports]Wereldkampioen LoL verliest sterspeler

Sk Telecom T1 (SKT), huidig wereldkampioen League of Legends, moet het volgend seizoen doen zonder Marin, Easyhoon en Tom. Vooral het vertrek van toplaner Marin zal een groot gemis zijn voor SKT, hij werd een maand geleden nog gekozen tot de beste speler tijdens het wereldkampioenschap dat Sk Telecom T1 won van Koo Tigers.

Marin vertrekt bij SKT, omdat hij een pauze wil inlassen. Hij wil een tijd relaxen en kijken wat hij daarna gaat doen. Hij is na Impact de tweede toplaner die bij SKT vertrekt nadat een wereldkampioenschap werd gewonnen. Easyhoon en Tom, beide wisselspelers, vertrekken omdat ze ergens anders meer speeltijd willen krijgen. Easyhoon was er tijdens het wereldkampioenschap van afgelopen maand bij en speelde ook enkele games. Tom daarentegen bleef achter in Korea. Waar beide heengaan is niet bekend.

Er gaan geruchten rond dat de opvolgers van Marin en Tom al bekend zijn; Huni en Reignover zouden al gevraagd zijn. Beide spelers verlieten een paar dagen geleden het Europese Fnatic. Beide maakten niet bekend waar ze heen zouden gaan, wel gaan ze samen ergens heen. Huni zou als toplaner gaan starten bij Sk Telecom, terwijl Reignover samen met Bengi de jungle-positie zal delen.