Angelina: Brad en ik hebben zo onze problemen

Angelina Jolie en Brad Pitt ruziën wat af in de film By The Sea. Angelina benadrukt dat haar eigen huwelijk niet zo heftig is, maar dat wil niet zeggen dat het iedere dag koek en ei is tussen haar en Brad.

"We hebben zo onze problemen", vertelt Angelina aan de Britse krant The Telegraph. "Maar als de karakters uit de film ook maar in de buurt kwamen van onszelf hadden we deze film niet kunnen maken. Om duidelijk te zijn: we hebben ruzies en problemen zoals ieder koppel die heeft." In By The Sea kampt een stel met alcoholisme en flinke botsingen. "We hebben dagen dat we gek van elkaar worden en ruimte nodig hebben, maar de problemen uit de film zijn niet de onze."

De twee wilden aanvankelijk hun huwelijksreis combineren met de opnames van de film - die plaatsvonden in Frankrijk - maar dat liep niet geheel volgens de planning. Het werd hard werken en weinig romantiek. "Er waren dagen dat we dachten dat het niet het beste idee was. Er waren zorgen en het was soms moeilijk." Achteraf gezien was het toch een nuttige keuze, vertelt de regisseuse: "Uiteindelijk dachten we dat het de beste huwelijksreis denkbaar was omdat de film zegt: wat je ook moet doorstaan, zet door en blijf samen."

Angelina heeft de smaak van het regisseren inmiddels goed te pakken. Vorig jaar maakte ze de oorlogsfilm Unbroken en ze is inmiddels alweer aan de gang met haar volgende, First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers. Met die film keert ze terug naar haar favoriete interessegebied. "Ik voel me het best met het maken van oorlogsfilms om eerlijk te zijn. Hoewel een huwelijk ook een beetje een oorlog kan zijn."

Angelina: Brad en ik hebben zo onze problemen
Angelina: Brad en ik hebben zo onze problemen (Foto: BuzzE)