Yes-R wil graag even uw aandacht

Yes-R liet donderdagavond zijn nieuwste productie horen, die heel toevallig in augustus uitkomt, aan het publiek van de Fashion Week in Amsterdam. Om de aandacht maximaal op zich te vestigen had de rapper geregeld dat hij de show zou openen voor zijn mattie Aziz Bekkaoui, die het catwalkprogramma opende.

De rapper kent Aziz van Instagram en likte zich in bij Bekkaoui met de memorabele woorden: “Ik heb Aziz meerdere malen gezegd dat ik zijn kleding fascinerend vind. Ik vind hem echt goed. En toen riep hij voor de grap dat hij mij als speciale gast wilde.

Omdat alle ogen waren gericht op de rapper, die op zijn eigen nieuwste maaksel heen en weer paradeerde, acht Yes-R zijn actie wel voor herhaling vatbaar. “Ik wil nu niet eens model worden. Ik vond het wel heel leuk om te doen en het is zeker voor herhaling vatbaar.”, ratelde de rapper.

Tot en met maandag kunt u eventueel nog naar de Amsterdam Fashion Week. Gevestigde designers tonen op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam hun lente- en zomercollecties voor 2016.