Ruzie Ratelband en Helder nog niet bijgelegd

De ruzie tussen Emile Ratelband en Glenn Helder naar aanleiding van hun deelname aan Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS lijkt nog niet helemaal te zijn bijgelegd. Dat bleek woensdagavond in RTL Late Night waar de twee samen met hun partners te gast waren.

Ratelband en Helder ruilden van vrouw in de seizoenspremière van het RTL 4-programma, die woensdag werd uitgezonden. Na afloop van de logeerweek kregen ze het met elkaar aan de stok omdat Ratelband de vriendin van de oud-voetballer zou hebben geadviseerd om een punt achter de relatie te zetten. Ook zegt hij in het programma dat Glenn vooroordelen over Surinamers bevestigt. Helder liet Ratelband in het slot van de uitzending weten dat hij de 'vinkentering' kan krijgen. De gemoederen liepen zelfs zo hoog op dat de regie de opnames stil moest leggen.

Aan tafel bij Humberto Tan gaf Glenn geen antwoord op de vraag of de ruzie al is bijgelegd. Wel liet hij weten dat hij spijt heeft van zijn heftige reactie in Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS. "Ik vind het tenenkrommend om terug te zien hoe ik tekeerga. Ik had niet moeten zeggen: krijg de vinkentering", aldus Helder.

Ook Ratelband, die de ruzie graag uit wil praten, erkent dat hij misschien iets te direct is geweest. "Ik ben recht voor zijn raap en ik oordeel snel. Ik heb mijn hart op mijn tong", legt hij uit. Hij vindt echter niet dat hij over de schreef is gegaan met zijn uitspraak over de vooroordelen over Surinamers. "Iedereen heeft vooroordelen", vindt hij.