'Bobbi overlijdt op sterfdag Whitney Houston'

De familie van Bobbi Kristina Brown wil haar wel van de beademing halen, maar niet voor 11 februari. Het is woensdag precies drie jaar geleden dat Whitney Houston overleed en volgens New York Post wil de familie Bobbi laten gaan op de sterfdag van haar moeder.

Cissy Houston zou het idee om haar kleindochter te laten overlijden op dezelfde dag als haar dochter afgelopen weekend hebben geopperd toen ze sprak met de familie van Bobby Brown, de vader van Bobbi. De Browns zouden ermee akkoord zijn gegaan om de stekker er rond middernacht uit te trekken, zodat Bobbi sterft op de 11e. Dit zou een symbolische manier zijn om moeder en dochter voor altijd bij elkaar te houden, zou een van de familieleden van de zanger hebben gezegd tegen de krant.

De 21-jarige Bobbi Kristina is het enige kind van Whitney en Bobby. Ze ligt in coma sinds ze op 31 januari bewusteloos werd aangetroffen in de badkuip in haar huis. Volgens de anonieme bron die New York Post opvoert, zou Bobbi hersendood zijn en kan er niets meer voor haar worden gedaan.

Het politieonderzoek naar hoe Bobbi Kristina bijna kon verdrinken in haar badkuip is nog gaande. Maandag werd bekend dat ze verwondingen aan haar gezicht had toen ze werd gevonden.

De wereldberoemde Whitney werd op 11 februari 2012 dood aangetroffen in het bad in haar hotelkamer. Ze werd 48 jaar.