Familie Bobbi Kristina: geruchten zijn niet waar

De familie van Bobbi Kristina is klaar met alle verhalen die over de dochter van Whitney Houston worden geschreven. Daarom hebben ze een officiële verklaring uitgegeven. "We zijn blij en verbaasd door alle steun die we hebben mogen ontvangen. Maar veel van de berichten die op internet en in kranten verschijnen, zijn onwaar en ongehoord. Hier zullen we op een later moment actie tegen ondernemen."

De familie richt zijn pijlen met name op TMZ, The National Enquirer, The Atlanta Journal Constitution en Daily Mail. "De wens om als eerste het nieuws te brengen zorgt ervoor dat veel journalisten niet het ware verhaal verslaan", luidt het statement van de familie. "Dit wordt een strafrechtelijk onderzoek."

In de verklaring maakt de familie niet duidelijk welke verhalen niet zouden kloppen. "We vragen jullie nog steeds om onze privacy te accepteren en we willen iedereen die voor Bobbi bidt bedanken. Onze gebeden zullen worden verhoord. Bobby Brown", stelt de vader van Bobbi.

Bobbi werd anderhalve week geleden bewusteloos aangetroffen in een badkuip in haar huis. Sindsdien ligt ze in coma in het ziekenhuis. Het is woensdag precies drie jaar geleden dat haar moeder Whitney Houston overleed; ook zij werd bewusteloos in bad gevonden.