Kuijt laat Feyenoord nog even wachten

Dirk Kuijt geeft pas eind maart duidelijkheid over zijn toekomst. Tot dan wil de spits die in de belangstelling staat van Feyenoord zich volledig op zijn huidige club Fenerbahçe concentreren. Dat zegt hij zaterdag in De Telegraaf.

"Er komt een heel belangrijke periode aan. Dit weekeinde spelen we tegen Trabzonspor en de komende weken volgen duels met onze concurrenten Galatasaray en Besiktas. Pas in maart tijdens de volgende interlandperiode hoop ik meer duidelijkheid over mijn toekomst te geven", aldus Kuijt.

De 34-jarige aanvaller staat voor een terugkeer naar Feyenoord, waarvoor hij van 2003 tot en met 2006 al voetbalde. Hij zou een contract van een jaar in Rotterdam kunnen tekenen. De verwachting is dat hij na zijn actieve loopbaan als trainer bij Feyenoord aan de slag kan.

Het Nederlands elftal speelt op 28 maart tegen Turkije. Drie dagen later staat er een oefenduel met Spanje op het programma. Kuijt heeft na het WK van vorig jaar in Brazilië afscheid genomen van Oranje maar heeft tegen die tijd wel even zijn handen vrij bij Fenerbahçe.