'Bobbi Kristina probeerde zwanger te worden van 'stiefbroer' '

Bobbi Kristina Brown en Nick Gordon probeerden al een tijdje een kindje te krijgen voordat de 21-jarige dochter van Whitney Houston zaterdag bewusteloos aan werd getroffen in een badkuip. Dat blijkt volgens Radaronline uit sms'jes van Bobbi Kristina aan een familievriend.

In de berichtjes, die ze verstuurde in de weken voor het incident, beschrijft ze dat ze een gezin wil stichten met Nick. "Mijn man en ik zijn het aan het proberen", schrijft ze in een van de smsjes. Bobbi Kristina en Nick groeiden op als broer en zus nadat Whitney Houston Nick als zoon aannam. De adoptie was echter nooit officieel, net als het huwelijk tussen Bobbi Kristina en Nick.

De twee kondigden in januari vorig jaar aan dat ze getrouwd waren, maar het huwelijk is nooit officieel voltrokken. US Weekly meldt overigens dat het stel niet meer samenwoonde toen Bobbi Kristina werd gevonden in de badkuip in haar huis in Roswell. Nick zou het huis op 23 januari hebben verlaten na een ruzie. "Bobbi Kristina was daar ontzettend verdrietig over", aldus een goede bekende. De ruzie en het verdriet om de dood van haar beroemde moeder, volgende week drie jaar geleden, zouden een zware last zijn voor Bobbi Kristina.

Bobbi Kristina ligt nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis, terwijl het gesteggel over haar eventuele erfenis al is begonnen. Haar man Nick Gordon krijgt wat betreft de nazaten van Whitney Houston in ieder geval niks en vader Bobby Brown houdt hem naar verluidt bij zijn dochter uit de buurt.

Een ernstig zuurstofgebrek heeft ervoor gezorgd dat ze in een coma ligt en weinig hersenactiviteit vertoont. Het incident vertoont bizar veel gelijkenissen met dat van haar moeder. In 2012 overleed Whitney op 48-jarige leeftijd nadat ze eveneens bewusteloos in bad werd aangetroffen. Insiders vertellen aan RadarOnline dat de kans dat Bobbi Kristina volledig zal herstellen, erg klein is.